Over Glazen Café Bornerbroek

Editie 2018 van het Glazen Café Bornerbroek is weer volop te volgen op AAFM en AAVISIE. Vanaf de start op woensdag 12 december 20.00 uur tot en met zondag 16 december kun je het Glazen café Bornerbroek live volgen op radio, televisie en online.

Jaarlijks zetten de vele vrijwilligers van Bornerbroek zich in voor het welzijn van het dorp. Ondanks het vele harde werken en de belangeloze inzet van al die mensen, blijft het financiële gedeelte vaak een zorgenkindje.

De afgelopen 3 jaar heeft de stichting Glazen Café Bornerbroek ervoor gekozen om deze vrijwilligersorganisaties financieel te proberen te ondersteunen, door geld in te zamelen voor verschillende sportieve, culturele en maatschappelijke projecten. Dit allemaal onder het motto “Wij komen in actie dóór en vóór Bornerbroek”. Dankzij de inzet van heel Bornerbroek is in 2017 maar liefst € 21.337 uitgekeerd aan lokale projecten en initiatieven.

In samenwerking met AAFM en Café Brockie ook in 2018 dus een editie van Het Glazen Café: Voor en door Bornerbroek! U bent welkom in Café Brockie tijdens het lange feestweekend van woensdag 12 december t/m zondag 16 december. Onder leiding van de 4 DJ’s gaan wordt het hopelijk weer een geslaagde actie.

i_website www.glazencafe.nl

Info

voor en door Bornerbroek

Advertentie

© 1986 - 2019 Stichting Lokale Omroep Almelo