Over Glazen Café Bornerbroek

Editie 2023 van het Glazen Café Bornerbroek is weer volop te volgen op AAFM en AAVISIE. Vanaf de start op donderdag 14 december tot en met zondag 17 december kun je het Glazen café Bornerbroek live volgen op radio, televisie en online.

Jaarlijks zetten de vele vrijwilligers van Bornerbroek zich in voor het welzijn van het dorp. Ondanks het vele harde werken en de belangeloze inzet van al die mensen, blijft het financiële gedeelte vaak een zorgenkindje.

De afgelopen 11 jaar heeft de stichting Glazen Café Bornerbroek ervoor gekozen om deze vrijwilligersorganisaties financieel te proberen te ondersteunen, door geld in te zamelen voor verschillende sportieve, culturele en maatschappelijke projecten. Dit allemaal onder het motto “Wij komen in actie dóór en vóór Bornerbroek”. Dankzij de inzet van heel Bornerbroek is in 2022 maar liefst € 30.838 uitgekeerd aan lokale projecten en initiatieven.

In samenwerking met AAVISIE/AAFM en Café Brockie ook in 2023 dus een editie van Het Glazen Café: Voor en door Bornerbroek! U bent welkom in Café Brockie tijdens het lange feestweekend van donderdag 14 december t/m zondag 17 december. Onder leiding van de de DJ’s gaan wordt het hopelijk weer een geslaagde actie.

i_website www.glazencafebornerbroek.nl

Info

voor en door Bornerbroek

Advertentie

© 1986 - 2024 Stichting Lokale Omroep Almelo