Over Black and Blues

De passie voor muziek daar draait het om; voor veel luisteraars van lokale omroepen en ook voor programmamaker Wim Velderman. Voor AAFM maakt hij Black & Blues. Een programma dat vooral nieuwe releases laat horen op het gebied van rhythm and blues. Wim luisterde als kind dagelijks naar de radio in huize Velderman en dat inspireerde. Als puber werd hij deejay en festivalpresentator, was regelmatig in Hilversum te vinden om het kunstje van dichtbij te bekijken.

Bij Wim gaat het niet alleen om de rhythm and blues: vele genres van pop, soul, roots, blues, funk worden thuis of onderweg opgezet. Wim is regelmatig Out Of The Blues. Het programma maken gaat hand in hand met het schrijven van recensies die met regelmaat verschijnen op Bluesmagazine.nl en PlatoMania. Wim vindt het fijn als zijn luisteraars reageren, interactief dus, via Twitter of Facebook.

i-tijdslot donderdag 19.00 – 20.00 uur
i_presentatie Wim Velderman

Info

Door de subtiele keuze en combinatie van de muziek, trendy hits maar ook juweeltjes uit de oude doos, worden je emoties op een prettige manier heen en weer geslingerd.

Eerstvolgende uitzending:
Donderdag 28 oktober 2021 om 19:00 uur

Uitzending gemist

Donderdag 21 oktober 2021
19:00

Advertentie

© 1986 - 2021 Stichting Lokale Omroep Almelo